Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


maandag 14 mei 2012

Weer een CWD update.....

De veertiende weer vandaag dus wederom een update van de stand van zaken rondom mijn Civil War Diary Quilt. Deze maand best ijverig geweest en 6 blokken gemaakt. Het zijn geworden: "Rememberances", "Arrest Order", "Sad Fate", "Hand Grenade","Love Letter" en als laatste van deze maand "Poor Columbia". Mijn totaal staat nu op 118, het einde komt in zicht! Nog maar 3 blokken en dan heb ik ze allemaal gemaakt. Eigenlijk begint dan het meest saaie werk dat je je voor kunt stellen: het knippen en naaien van de sashings. Na mijn verknipte strookjes heb ik daar niks meer aan gedaan dus moet ik ze allemaal nog. Volgende maand nog zeker geen affe top maar ik hoop dan wel de laatste blokken te kunnen showen. Beetje moeilijk wordt dat wel want ik zit dan op een camping zonder WIFI. We zien wel. Voor nu was dit het, vanavond langs de andere deelnemers. Doei!

7 opmerkingen:

Ellie's Quiltplace zei

Mooie blokken Erica!
Die sashings, dat vind ik ook meestal een minder leuk werkje. Ik probeer het zoveel mogelijk direct aan de blokken te zetten.
Misschien kun je proberen om elke maand 1 rij af te maken. Zo heb je een goede stimulans en vormt de top zich 'vanzelf'.

Marjan zei

Wat een prachtige blokken! Je bent er echt bijna. Succes met de sashings!

Heleen zei

Weer prachtige blokken!! En nog maar drie te gaan. En zo nadert het eind!

Kiekplaotiesenzo zei

Ze zien er werkelijk prachtig uit hoor! ik ga de komende winter beginnen Farmers-Wife blokken..... ik moet eerst nog wat meer quiltervating opdoen!. groer, Diny

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi en wat heb je hard gewerkt afgelopen maand. Nog maar 3 te gaan dus je bent er bijna. Alvast fijne vakantie.

Inge zei

Mooie blokken en je bent er ook bijna!! Goed hoor.

Cybele's patch zei

Een wat late reactie want ik was de update vergeten. Je blokjes zijn nog steeds prachtig! Sashings zijn inderdaad een vervelend karwei. Ik ben er ook mee bezig.