Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 6 mei 2012

Veldhoven.....

Vrijdag naar de tentoonstelling in Veldhoven geweest. Prachtige dingen gezien en ook quilts die ik ècht niet mooi vond. Veel quilts die al eens ooit eerder in Veldhoven gehangen hadden, dat was jammer. De mooiste vond ik de Japanse quilts, geweldig mooi gequilt en die mini-applicaties....OH, ik wou dat ik dat kon! De foto's zijn wat donker maar zo zie je wel het quiltwerk beter.
Het allermooist vond ik de quilts van Anne-Marie Pesser, vooral de white-on-white. Daar heeft ze maar zes maanden aan gewerkt! Zo mooi! Ik heb er lang staan kijken en even met Anne-Marie staan praten. Helaas is mijn Frans niet goed genoeg om een diepgaander gesprek over quilts te voeren :(.
Natuurlijk daarna de winkeltjes niet overgeslagen maar slechts 4 lapjes gekocht. Japanse, voor een toekomstig project. Daarvoor moet ik eerst veel meer Japanse stofjes gaan sparen! Dat is dan mijn doel voor de komende winkel- en tentoonstellingsbezoeken.....

7 opmerkingen:

Marjan zei

Leuk om zo even te kunnen meekijken! Veel plezier met je aankopen.

Ieke zei

De quilts van Anne Marie waren inderdaad erg mooi! Leuk dat de foto van die hele witte zo heel mooi het quiltwerk laat zien...

katrien zei

Ik had ook de indruk van sommige quilts dat ik die al eerder zag.
Ik heb ook staan praten met Anne-Marie,prachtig werk hé en allemaal met de hand.Haar pop ( roodkapje ) prachtig hé.

Shirley zei

Oh ik heb deze helemaal gemist, jammer! Ja, die Japanse, daar kan je een stoel bij zetten, en je bed, zo mooi gemaakt. Op m'n blog staan nog meer foto's

Johanna Zweden zei

Heerlijk om al die verslagjes te lezen
Groetjes Joke en een fijne dag

Heleen zei

Leuk hoor om zo overal wat mee te zien van de TT. Heb ik toch niet alles gemist.

Gert zei

Ik heb vrijdag ook een hele tijd verlekkerd bij de Japanse quilts staan kijken. Toen ik bij de tafel van Ans Schipper stond te kijken, zag ik je in de verte lopen, maar helaas ben ik je daarna niet tegen gekomen.