Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


donderdag 17 mei 2012

Moda BOM

Vandaag heb ik de laatste boord aan de Moda-quilt gezet. De blokken heb ik het afgelopen jaar gemaakt, het was een BOM van Moda, gemaakt met de mallen van Marti Michell. De oorspronkelijke quilt was een gewone sampler met sashings en tussenblokjes maar deze lay-out met de blokken op-de-punt vind ik veel mooier. Hij ziet er op de foto een beetje bobbelig uit maar dat komt doordat ie nog niet gestreken is en door de "quiltophouders" die niet echt stil wilden staan ;) LOL Morgen naar mijn huisdealer: de quiltsteek, voor tussenvulling en een achterkantje, daarna quilten. Met de hand dus het duurt nog wel even voor ie ècht helemaal af is!

9 opmerkingen:

Heleen zei

Erica wat is dit een mooi top gworden! Chapeau! Toen je de eerste blokken maakte dacht ik al wat zijn die mooi. Succes met quilten

Inge zei

Wow, echt mooi geworden! En weer een affe top, dat is toch maar weer gelukt!

Shirley zei

Hij is mooi zo, ondanks de niet goed afgerichte quiltophouders, en is je naaldenmapje al klaar?

Ellie's Quiltplace zei

Heel mooi Erica! Veel quiltplezier. Met elk steekje gaat hij nóg mooier worden.

inge zei

prachtig mooi ! die boord maakt het helemaal af!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Mooie kleuren. Heerlijk weer een affo.

Johanna Zweden zei

Wat is hij schitterend geworden, vind hem mooi van kleur
En heerlijk weer een Affo af
fijne dag groetjes Joke

katrien zei

Hele mooie top.

Guusje, zei

Wat is hij mooi, prachtig en wat heb je mooie stoffen en kleuren gebruikt.