Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


maandag 28 mei 2012

Op een mooie Pinksterdag.....

heb ik lekker in de tuin aan mijn Japanse tasje gewerkt. Het valt niet mee, wat een priegeltjeswerk. Maar goed, het ging toch best wel aardig al zeg ik het zelf. Alle "binnenwerk" gequilt en op de binnenkant ge-appliqueerd. Het begint nu al ergens op te lijken. Ik ben in ieder geval klaar voor woensdag, dan gaan we het tasje in elkaar zetten. Op de foto zie je mijn "losse onderdelen": de buitenkant, de binnenkant en de twee handvatten. Al mooi hè!

10 opmerkingen:

Marjan zei

Dat ziet er inderdaad al schitterend uit! Wat heb je dat mooi gedaan!

AnitaS zei

Het lijkt me moeilijk, maar het ziet er al schitterend uit.

Cybele's patch zei

Dat ziet er al heel mooi uit. Dat kan volgens mij niet meer misgaan.

katrien zei

Deze gaat wel heel mooi worden hoor. Succes verder.

Guusje, zei

Het ziet er toch erg mooi uit.

Dineke zei

dat ziet er heel mooi uit, succes met in elkaar zetten

Johanna Zweden zei

Dat lijkt me een schitterende tas worden dus het gepriegel waard'
Groetjes Joke en een fijne dag

Shirley zei

Ik hoor van meerderen dat het patroon geen makkie is, hij wordt wel schitterend! En ook een dubbele code om een reactie te plaatsen, veranderen doe je zo:
als je op je weblog naar instellingen gaat, en dan naar berichten en reacties, dan kan je die woordverificatie veranderen.

Heleen zei

Het lijkt al aardig goed. Japanse stofjes zijn niet de makkelijkste om te appliceren. Ze rafelen je onder de vingers weg!

Gert zei

Wat was het met Pinksteren heerlijk weer om buiten hieraan te werken (op dit moment zit buitenzitten er even niet in, met die regen) Het ziet er al veelbelovend uit, prachtig die Japanse kleurtjes.