Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


vrijdag 18 januari 2013

En nog een affo.....

Ook de Cotton Country Quilt heeft eindelijk een afwerkbies gekregen en is KLAAR! Mijn 2e "affo" van dit jaar, hoera, het gaat goed! Hij heeft meteen een plaatsje aan de muur gekregen. Op naar de volgende, ik weet nog niet welke ik nu ga quilten. Misschien het idee van een vriendin maar eens volgen: alle namen van de UFO's op briefjes schrijven, in een beker doen en er ééntje uithalen die je als eerste af gaat maken. Nog even over denken. Eerst maar weer wat steekjes aan mijn borduur Dear Jane zetten.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat vind ik deze mooi. Je bent heel goed bezig Erica. Groetjes Wilma

AnitaS zei

Wat een mooie is het. Je gaat als een speer.

Guusje, zei

Wat een mooie quilt is het geworden. Je borduurwerk wordt ook erg mooi. Succes met afmaken.

Elly zei

Wat een schattige quilt is dit geworden heel leuk met die ruitjes.

inge zei

mooie quilt! ik heb het boek ook ergens liggen, maar ben er nooit aan begonnen. tot ik dat hier nu zie, ik krijg er wel zin in! even op mijn handen zitten

katrien zei

Goed bezig.Mooie affo.
mooi borduurwerk ben je bezig.

Inge zei

Supergoed en keimooi!