Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


woensdag 9 januari 2013

2013.....

Beter laat dan nooit: iedereen de allerbeste wensen voor 2013! Ik hoop dat het een mooi en vooral "stoffig" jaar wordt en bedoel ik natuurlijk wel de GOEDE stof, ;-) Geen affo meer gehaald in december maar wel mijn Knight's Quarters top af en inmiddels geregen. Dat wordt het karweitje voor de komende weken/maanden. Verder heb ik me (weer eens...*zucht* ) voorgenomen dit jaar mijn ufo's in affo's te veranderen en niets nieuws te beginnen. Of ik daaraan kan voldoen betwijfel ik nu al: dit weekend is de cursuspresentatie bij de Quiltsteek en ik vrees het ergste voor mijn goede voornemen LOL

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een prachtige quilt en ja voornemens die heb ik niet meer, tenminste niet meer van die ik doe dit of dat. En natuurlijk ook voor jouw en je dierbaren een heel geweldig 2013 gewenst.

Johanna Faber zei

Wat een schitterend quilt, en ik heb me voorgenomen niets voor te nemen, dan lukt alles me dit jaar! (smiel)

Fijne dag groetjes Joke uit een koud Zweden, waar het sneeuwt

AnitaS zei

Ook voor jou een hel goed 2013. Mooie quilt is het.

Marjan zei

Alle goeds voor het nieuwe jaar, Erica! Wat is dit een prachttop geworden!!

Dineke zei

Mooi die quilt. tja voornemens, doe ik lekker niet, ga gewoon door met de projecten waar ik mee bezig ben. Nu heb ik de afgelopen tijd al wel verschillende ufo's weg gewerkt, vorige week een top geregen dus ik mag als ik wil ook iets nieuw starten LOL