Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 19 augustus 2012

Warm, warm, warm......

Getsie, wat is het warm............ Zoals je op het plaatje van vanochtend 10 uur kunt zien (plaatje van Buienradar) is het hier in het zuiden al behoorlijk warm. Nu kan ik daar ├Ęcht niet tegen dus ik zit binnen met de gordijnen dicht en een voetenbadje met koud water in de buurt, voor "af-en-toe". Ik plak overal aan vast en hoop er het beste maar van. Geen lapjes en draadjes in de buurt...........ze smelten in mijn handen. Hoe is het bij jullie? Nog te hebben?

7 opmerkingen:

conny's quilts zei

Op dat bakje water na, hier dezelfde situatie, ik kan ook niet goed tegen die warmte...lekker heel rustig aan lezen vandaag. Hopelijk wordt het morgen weer wat minder heet....

AnitaS zei

Warm!! En met dat gipsen been is het extra moeilijk.

Anoniem zei

Ook hier in de Kempen is het bloedje heet. Stil zitten en maar niet bewegen, dan is het uit te houden. Warme groeten van Wilma

quilting Jeannet zei

Tuuuurlijk....gewoon stug doorgaan met ademhalen en steekjes prikken, het weer verandert vanzelf weer....

Anoniem zei

Hier vanmiddag om 15 u 35 gr in de schaduw en een uurtje later geen briesje te bekennen!
Kan ook niet tegen de warmte--23 gr vind ik al meer dan genoeg.
Maar een boek gaan zitten lezen en dan zijn je gedachten afgeleid van de hitte.
Sterkte vannacht en slaap lekker.
groetjes,Truus uit Drenthe

inge zei

zaterdag vond ik het ook verschrikkelijk! gisteren hadden we een familiefeestje en het was iets frisser, gelukkig. voor mij hoeft die hitte ook niet!

Anoniem zei

Het was afgelopen weekend inderdaad wel heel erg warm, ook niet echt mijn favoriete weertype. Hoewel ik de zomer natuurlijk ook lekker vind, ben ik meer een herfsttype: 's avonds lekker vroeg donker, verwarming aan en lekker binnen prutselen ^_^