Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


dinsdag 11 september 2012

Da's lang geleden.....

dat ik hier iets geschreven heb! Door "omstandigheden", eerst fulltime werken en daarna wat problemen met Blogger, is het er niet eerder van gekomen. Veel quiltnieuws heb ik ook niet, ik heb niet veel quilttijd gehad. Wel afgelopen zaterdag met 2 quiltvriendinnen naar Deventer geweest voor de jaarlijkse tentoonstelling van het Quiltersgilde. Wat hingen er weer prachtige werkstukken! Ik heb veel mooie quilts gezien. Iets gekocht? Alleen een boek:
ik moet tenslotte al m'n restjes van de Civil-War-stofjes nog verwerken! Die Civil-War-Diary-Quilt is nog onderhanden, al 5 rijen zitten aan elkaar. Ik hoop de top aanstaande vrijdag (de 14e!) te kunnen laten zien.

7 opmerkingen:

Inge zei

Zo te zien was het zaterdag ook hartstikke druk. Het was een mooie tentoonstelling en je raakt er toch weer door geïnspireerd hè.
Leuk boek heb je gekocht. Ik heb deze keer helemaal niks gekocht, vond dat erg goed van mezelf, maar een dag later was ik bij de Quiltsteek en ging ik daar stofjes kopen, terwijl ik daar was voor een cadeautje voor Erna, zucht...... ik kan al die verleidingen gewoon niet aan LOL

Quiltendewilma zei

Hoi!! Leuk dat je er weer bent hier,..
Lijkt mij een erg leuk boek,..

brrr,.... letters en cijfers intoetsen voor de tweede keer,...

AnitaS zei

Mooi boek. Het is fijn weer wat van je te horen.

inge zei

benieuwd naar de cwd!

Heleen zei

Hier was ook weinig tijd om te bloggen en blogs te bezoeken. Allemaal heel herkenbaar. Lijkt me een leuk boek. En ik kijk naar vrijdag uit! Leuk!!

Marjan zei

Heel herkenbaar, Erica! Leuk dat je in Deventer was; ik geniet van alle foto's op de blogs. Ben benieuwd naar je Civil War Diary Quilt!!

Anoniem zei

Fijn dat je ook zo genoten hebt van de tentoonstelling in Deventer, er hing veel moois om te bekijken. Heb ik nu zo slecht opgelet, of heb ik je nu zaterdag niet gezien?