Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


woensdag 28 maart 2012

We zijn er weer.....

Zo, dat is wel lang geleden dat ik hier een berichtje heb geplaatst. Ik ben de vermoeienissen van het quiltweekend amper te boven LOL. Heerlijk was het. Ik heb geweldig genoten. Zoals voorspeld heb ik flinke pijn aan mijn kaakspieren gekregen omdat ik zoveel heb moeten lachen, pijn in mijn buik van alle lekkers dat ik moest eten en niet te vergeten pijn in mijn portemonnee van al die lapjes die ik "moest" kopen (er was een heel leuke winkel: Gelrebloem). Geen pijn in mijn vingers van het quilten want echt veel werk is er niet uit mijn handen gekomen. Wel wat CWD-blokjes maar die laat ik de 14e pas zien. Ook nog 8 blokken van de zwart-witte quilt voor jongste DD gemaakt dus die is eindelijk gestart.......Ach, nog maar 'n jaar wachten voor ik weer mee mag. Nu eerst bijkomen van het verzette uur, ik heb daar altijd veel last van. De baas ziet me de komende weken ook liever vijf dagen verschijnen dan de drie die ik normaal werk dus ik ben bang dat van quilten voorlopig wederom niet veel komt. Gelukkig vanmiddag vrij en daarom vindt je me de komende uren in het zonnetje met een handwerkje! Fijne dag allemaal!

8 opmerkingen:

AnitaS zei

Heerlijk zo'n weekend. Fijne zonnige dag.

katrien zei

Zalig hé zo'n weekend.

Guusje, zei

Wat fijn te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad. Het is daar ook erg mooi waar jullie waren want ik kom er bijna elke dag in de buurt. Nu nog even lekker nagenieten.

carina zei

Wat gezellig zon weekend groet carina

inge zei

een quiltweekend is altijd zo leuk om vitamientjes op te doen! ben ook bezig met de cwd!

Gert zei

Leuk om te lezen dat je zo'n gezellig weekend hebt gehad. De locatie ziet er super uit!

Wilma zei

Wat leuk zo'n quilt weekend. De locatie is ook prachtig. Maar hoe zou je je aan kunnen melden voor zo'n weekend? Ik ben erg nieuwsgierig, maar maken jullie iets samen of werk aan een eigen project. Zijn er foto's ?? veel vragen he? Groetjes en een fijn weekend.
Wilma QW

Wilma zei

Leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad. Ziet er ook prima uit. Mooie locatie! Vraagje, werken jullie aan een project of aan eigen werk in het weekend. Is het vanaf vrijdag tm zondag? Wie organiseert het weekend? En heb je ook foto's van al die gezelligheid? Ik ben erg nieuwsgierig maar dat komt omdat mij dat ook zo leuk lijkt om te doen(mee te maken) . groetjes en een heel fijn weekend. Wilma