Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


donderdag 15 maart 2012

Daar gaan we.......

Alles staat klaar. Naaimachine (ik ga eindelijk eens aan de quilt voor jongste DD beginnen.....), kussen (ik kan niet slapen zonder mijn eigen kussen.....), kleine tas met kleding en zo en een krat met lapjes, drank en hapjes voor een weekend + dan nog mijn tas met m'n quiltspullen. Zou het genoeg zijn? Tevéél projecten waarschijnlijk maar ja, beter mee verlegen dan om verlegen zullen we maar zeggen. 't Is te hopen dat alles in de auto van Hilde kan, zij komt me zo oppikken en dan rijden we voor het eerst de nieuwe route naar Nunspeet. Daar gaan we een heerlijk weekend tegemoet met zo'n 55 gelijkgezinde dames. Ongetwijfeld heb ik zondagavond bij terugkomst pijn aan mijn kaken van het lachen, aan mijn oren van al het geklets en aan mijn buik van het teveel snoepen en sneukelen. En een gigantisch slaaptekort maar dat zal ik jullie allemaal maandag wel laten weten!

8 opmerkingen:

Kiekplaotiesenzo zei

Je hebt een heerlijk weekend voor de boeg! Ben benieuwd naar je verslag volgende week.... groet van Diny

Anita - Vlijtige Handjes zei

een heerlijk pleklje zo te zien. veel plezier.

AnitaS zei

Heel veel plezier, geniet ervan.

Guusje, zei

Heel veel plezier daar, de omgeving daar is ontzettend mooi.

katrien zei

Veel plezier.

Ellie's Quiltplace zei

Heel veel plezier Erica!

Gert zei

Goeie reis en natuurlijk heel veel plezier gewenst!

Johanna Zweden zei

Nu heb inmiddels gelezen dat het super was.
Fijne dag groetjes Joke