Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 28 januari 2012

Winterslaap.....

Januari is niet mijn maand......vreselijk vind ik dit jaargetijde. In een vorig leven ben ik vast een beer geweest: er zijn nog beerrestanten in mijn huidige leven aanwezig, het houden van een winterslaap bijvoorbeeld. Dat zou ik graag doen, de hele maand januari. Afgelopen week dan maar vakantie genomen en de hele week thuis gezeten en NIKS gedaan, zelfs niks quilterigs!
Alleen opgekruld op de bank gezeten, liters hete thee gedronken en 2 boeken uitgelezen: een heerlijk niemendalletje uit de "cats in trouble"- reeks van Leann Sweeney en deel 1 van de Oslo-trilogie door Jo Nesbo: "de roodborst". Nadeel van de laatste is dat ik nu eigenlijk deel 2 en 3 meteen wil lezen maar helaas wacht maandag het werk weer :( Hmmm, probleem....Wat quilten betreft wordt het tijd dat de lente komt en ik weer aan het werk kan, gelukkig komend weekend de quilttentoonstelling in Vijfhuizen voor de broodnodige inspiratie. Zie ik jullie daar misschien?

5 opmerkingen:

inge zei

gelukkig is januari weer bijna voorbij. ook niet mijn favoriete maand!

AnitaS zei

Soms heeft een mens rust nodig en een weekje niets doen is daar erg goed voor.

Johanna Zweden zei

O jee nog een beer in winterslaap, je lijkt mij wel
Heerlijk even weg dromen in een paar goede boeken
He de van Jo kenden ik nog niet
fijne zondag

Dineke zei

Nog iemand die deze maand meer aan het lezen is dan aan het handwerken. Het was de afgelopen weken bij tijden ook te donker overdag om steekjes te zien. Gelukkig wordt het al weer wat langer licht

Gert zei

Herkenbaar. Dit jaar valt het gelukkig mee, maar normaal vind ik januari ook altijd *zo* saai en lang duren... Maar gelukkig is 'ie al weer voorbij, en zijn we weer een stapje dichter bij het weekend. Veel plezier in Vijfhuizen, en ik zal je vast nog wel tegenkomen.