Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 14 januari 2012

De Civil War Diary Quilt.....

Het is in deze eerste maand van het jaar 2012 weer de veertiende en dus tijd voor een Civil-War-blokje. Ja, maar voor één blokje want zoals je in mijn vorige berichtje al hebt kunnen lezen is de quilt-tijd er hier een beetje bij ingeschoten de laatste weken. Gisteren dus nog gauw een blokje uitgezocht, stofje er bij en hup, in elkaar gezet. Je kunt helaas wel zien dat het een beetje van "hup" gegaan is want de lijntjes lopen niet perfect door. Gelukkig zie je daar vast  niets van als de hele quilt straks (haha: "straks....") klaar is en hij over ons bed ligt, toch? In ieder geval heb ik deze maand het blokje "Victuals" kunnen maken. Straks ga ik naar onze bee en vanavond op bezoek bij de overgebleven CWD-maaksters. Ga je mee een kijkje nemen?

11 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Dat is weer een mooi blok en mooie van kleur
fijn weekeinden

katrien zei

Toch een mooi blok erbij en eentje is eentje dichter bij het eind.

AnitaS zei

Mooi blok. En voor die lijntjes moet je wel heel goed kijken.

Guusje, zei

Je hebt toch een erg mooi blok kunnen maken en volgende maand is er weer een maand moet je maar denken.

Heleen zei

Hihi, kijk daar is die update goed voor! Anders was hij er niet gekomen. Enzo komen we elke keer dichter bij het eind. En ik vind het blok er prima uit zien hoor. Ik zag dat het CWDQ kluppie nog maar klein is. Nou ik ga nog ff door met updaten tot mijn top klaar is.

Cybele's patch zei

Mooi blokje! Het ziet er toch prima uit? Kwestie van naadjes de goede kant op strijken en de lijntjes lopen door.

Mascha zei

Het is een mooi blok, hoor.
Groetjes Mascha

Inge zei

Prima blokje en wbt die naadjes.... daar kijk ik niet naar, heb het nl. zelf ook LOL

Betsie Meijer zei

Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
Een prettig en ontspannen weekeinde.
Groet

inge zei

mooi blokje weer! eentje dichter van de eindmeet!

Marjan zei

Nou, ik vind het een prachtblok, Erica! En joh, eentje is toch weer eentje! Weet ik van mee te praten...