Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


maandag 16 januari 2012

Eindhovense bee.....

Zaterdag was het weer tijd voor onze Eindhovense bee. Zoals gewoonlijk is er hard gewerkt naast het kletsen, lachen en eten. Ik had zowaar een affo te showen: een kussen met 3-D-effect, gemaakt van Japanse stofjes. Het patroon heb ik gekocht tijdens de EQC in Veldhoven, afgelopen jaar. Mijn zus kocht hetzelfde patroon en in november hebben we een maal per week samen aan ons gezamenlijke project gewerkt, even onderbroken door de küren van zusjes naaimachine: ze heeft zelfs een nieuwe "moeten" kopen, LOL. De kleuren van het kussen zijn in het echt veel sprankelender dan op de foto.

10 opmerkingen:

Ellie's Quiltplace zei

Wat een leuk effect! En al die verschillende lapjes 'op de bodem' geven het een extra leuk effect. Ik kan me voorstellen dat jullie hier met plezier aan bezig zijn geweest!

Elly zei

Wat een enig patroon en wat mooi gemaakt. Heel leuk

Gert zei

Wat een gaaf kussen! Dit patroon staat ook in mijn "wil ik nog eens maken" lijstje. Ik kwam het volgens mij tegen in een oude QuiltMania en heb het patroon "gemerkt" zodat ik het weer terug kan vinden.

AnitaS zei

Je kussen is erg mooi geworden. Ik vind het patroon erg leuk.

Inge zei

Ondanks dat Erna en ik er maar kort waren, vond ik het gezellig. Ik heb alleen helemaal voor niks zitten "werken", rand 5 van de CWD-quilt er verkeerd om aangezet, kon ik de boel weer slopen LOL

Heleen zei

Wat een prachtig kussen!
Gezellig hoor die Bee.

Guusje, zei

Wat een mooi kussen en wat leuk al die verschillende stoffen. Wat is zo'n bee toch altijd erg gezellig.

Miny zei

Wat een leuk effect heeft dit patroon.

Groeten Miny

Erna Peekel zei

Dat ziet er kei gaaf uit.

Groetjes,
Erna

Sabine zei

Mooie overzichtsfoto ;-) Allen zo sereen aan het werken...