Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 20 november 2011

Zpagetti.....

Vrijdag ben ik met zus Annemarie op stap geweest naar Hilvarenbeek, naar "de Hertogin". Nee, niet voor een High Tea, hoewel de taartjes en sandwiches er erg lekker uitzagen *jammie*. Wij kwamen daar  voor een workshop Zpagetti haken. Zo'n 45 jaar geleden heb ik haken geleerd op de lagere school maar sindsdien is de haak-kennis wel erg ver weggezakt. Haken dus, maar nu met een heel dikke stofdraad en haaknaald no 12. Schoot lekker op en de haaksteken kwamen ook vlot boven uit de herinnering: na 2 uur hadden we allebei een tasje af. Hmm, het tasje vond ik geen succes (Annemarie haar tasje ook niet.....) dus thuis meteen weer uitgetrokken en nu ben ik aan een kussenovertrek begonnen. Bijna op de helft, nog even (ècht maar even!) doorwerken. Uitkijken dat haken geen verslaving wordt maar 't gaat zo heerlijk vlot met dit garen. Toch eens zoeken wat je er allemaal van kunt maken.......!

10 opmerkingen:

AnitaS zei

Dat schiet zeker wel lekker op. Ik heb er ook een poef van gezien.

Inge zei

Haha, hoezo ik een nieuwe verslaving?? Hier zie ik ook een nieuwe opduiken, gááf!! Ik heb hier ook al eens naar gekeken, maar kan eigenlijk niet haken. Verder dan eenvoudige steken als lossen kom ik niet. Ik vind dit dus héél errug knap!

Groetjes en haak ze, ik ga weer verder met mijn bal.....
Inge

Johanna Zweden zei

wat leuk, en dat gaat zeer snel zeker met zo een grote pen
Fijne zondag groetjes Joke

inge zei

je kan er heel wat mee doen, tassen, sjaals, woondecoraties, er bestaan zelfs boeken van. (neen, ik ben nog niet besmet, haken is niets voor mij)

katrien zei

Veel haak plezier.

Guusje, zei

Dat is leuk met zpagetti werken, ik heb er ook een tasje mee gemaakt alleen is hij loodzwaar maar goed hij is wel erg leuk geworden.

Erna Peekel zei

Dat ziet er leuk uit. Veel plezier met je nieuwe verslaving. Of toch niet? Groetjes, Erna

annemarie zei

Haha,mijn tasje dus ook meteen uitgetrokken en ......... mijn kussenovertrek is al klaar!!! Het haakwerk althans. Nu nog even inelkaar zetten (morgen dan). Annemarie

Heleen zei

Dat ziet er veel belovend uit!! En pas op hoor, haken is vreselijk verslavend. Je kan tegenwoordig zulke leuke dingen ermee maken. En helemaal hip he!

Gert zei

Leuk om deze manier van haken op steeds meer plekken voorbij te zien komen. En wat je zegt: je bent zo een eind op weg als je begint. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken, veel plezier ermee.