Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


woensdag 2 november 2011

Victoriaans naaidoosje.....

Vandaag heb ik in Best bij de Quiltsteek een "Victoriaans naaidoosje" gemaakt. dit is een naaidoosje dat er zo uitziet als een gewoon (met stof bekleed) doosje maar als je het dekseltje er af haalt helemaal openvalt en je naaispulletjes voor het grijpen liggen. We maakten met z'n 5-en dit doosje en zoals je ziet zijn het 5 heel verschillende doosjes geworden. Het blauwe heb ik gemaakt, op de onderste foto zie je het open liggen. Straks eens gauw vullen met naaldjes, speldjes, vingerhoedje,.........10 opmerkingen:

Inge zei

Wat een leuk doosje! Het was vast weer een super gezellige dag, tenminste zo ziet het eruit op de foto.

AnitaS zei

Een leuk en een handig doosje. En natuurlijk was het ook nog een gezellige dag.

inge zei

da's een schattig doosje!

Shirley zei

Wat een leuke workshop, doosjes maken, mooi zo'n blauwe. Grr zopje zit in de weg, moet stoppen.

katrien zei

Heel leuk die doosjes.

Heleen zei

Wat een enig doosje. Erg mooi greworden.Gezellig zo'n workshop met zijn 5en.

Guusje, zei

Wat een mooi doosje en wat gezellig om dat samen met anderen te mogen doen.

carine zei

Zeker aan mooi praktisch doosje, deze maakte ik verscheidene maal, om als geschenk te geven voor quilters. Veel werk... maar o zo verrijkend. Nog vele leuke ideetjes gewenst en veel patch-plezier . Groetjes uit Brugge Carine (patchworkstar.blogspot.com

Anoniem zei

Wat een leuk en handig doosje is dit zeg. Ik weet niet of het een tijdje "uit" is geweest, maar ik hoor de laatste tijd weer meer mensen die bezig zijn met doosjes bekleden. Ziet er mooi uit!

Anoniem zei

Ik kreeg zo'n "doosje" ooit cadeau!
Handig en mooi!