Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


donderdag 19 september 2013

En weer terug.....

Weer terug van een weekje boeken shoppen, kastelen en Cardiff bezoeken in Wales. Heerlijk zo'n weekje met je dochter! Heerlijk was ook het weer, alleen de laatste dag 's ochtends op weg naar de ferry regen gehad. En hier in Nederland weer :-( Wat hebben we gekocht? Dochterlief 38 boeken en ik maar 8! (we zijn hier een beetje boekengek, dat moge duidelijk zijn). Het was te merken dat de zomerdrukte in de 2e-hands boekenwinkels geweest was, er was veel weg. Volgende keer gaan we weer in april, dan zijn de voorraden nèt aangevuld. Ook hebben we het prachtige kasteel van Caerphilly bezocht (zie foto) en dat van Cardiff. En natuurlijk genoten van de carrotcake en het lekkere pubfood. Niet goed voor de lijn maar wel lekker, haha. In de vakantieweek geen steek gezet. Gisteren bij de Quiltsteek met de appliquickstokjes aan de slag gegaan. Dat viel nog niet mee! Komend weekend flink oefenen, volgende week gaan we verder.

3 opmerkingen:

AnitaS zei

Welkom terug. Maar goed dat jullie niet met het vliegtuig waren met al die boeken. Fijn weekend.

Erica zei

Haha, ja, daarom gaan we altijd met de auto (èn omdat ik vliegen niet zo leuk vind....)

Conny's-blog zei

Vast een gezellig weekje geweest en leuker he neuzen tussen de boeken..........liefs.Conny