Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 31 augustus 2013

Af.....

Hè hè....eindelijk hangt ie aan de muur, mijn Knight's Quarters. Het vierde project van dit jaar dat ik van UFO in AFFO heb gewijzigd. Nog maar 22 te gaan LOL. Ik ga de stapel maar eens bekijken en beslissen welke top ik nu ga quilten. Keuze genoeg.....Helaas was er vandaag een open dag bij de Quiltsteek en daar heb ik ook weer wat leuke dingen gezien om te gaan maken. Ik heb me dan wel voorgenomen voorlopig niets nieuws te beginnen maar mijn handen jeuken. En ik heb deze quilt af dan mag ik toch wel.....*zucht*

8 opmerkingen:

Noa zei

Wat een mooie quilt ik zag dat er iemand dit patroon met stofjes ook had,kun je het patroon kopen

katrien zei

Mooie affo.
En keuze genoeg zeg je ,wel hier ook ....tig tops om te quilten.
Succes.

Marjan zei

Wat is-ie prachtig geworden!! Schitterende kleuren en stoffen heb je gebruikt!

AnitaS zei

Wat een prachtige quilt. Gefeliciteerd met je AFFO.

inge zei

wat is dit een prachtige quilt! proficiat! op naar de volgende!

Anoniem zei

Je bent goed bezig. Al 4 affo's dit jaar. Nog even volhouden en dan mag je weer (ha ha ha). Groetjes Wilma

Our photos zei

Wat een prachtige quilt!
Groetjes, RW & Sk

Mir zei

Doordat je reageerde op het quiltenprikbord heb ik even geklikt op je linkje. wat is dit een mooie quilt zeg! Prachtige kleuren en wat heerlijk die boekenrij in een ander blogje, mmmmm

groet, Mirjam