Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 15 juni 2013

Eventjes.....


....ben ik er niet! De komende weken ben ik voornamelijk hier te vinden, in York. Heerlijk er even tussenuit met de caravan. Lekker wandelen in de Yorkshire Dales en de Moors. Ook is er in York zelf veel te zien met als "klapper" natuurlijk het Quiltmuseum! Ik weet wel zeker dat ik daar een aantal uurtjes ga doorbrengen LOL. Misschien mag ik voor jullie wat foto's maken. Tot over een paar weken dan!

8 opmerkingen:

Inge zei

Ook al clutteren we niet meer...... ik wens je toch een hele fijne vakantie toe! Geniet er maar van en maak maar fijn veel foto's. Ik zal duimen voor het weer, dat het mooi en zonnig is, bedoel ik.

Groetjes,
Inge

Anoniem zei

Oh,wat wil ik graag mee! En dan lopen op the Shambler en naar dat marktje in dat achteraf straatje en naar Wetherby vrienden bezoeken en.....
En vergeet niet naar Hallifax te gaan naar het gebouw waar vroeger het linnen verkocht werd,daar zijn allemaal leuke winkeltjes-tenminste de laatste keer dat we er waren.En HarewoodHouse,sorry,ben er weer in gedachten.
Een hele gezellige vakantie
groetjes,Truus uit Drenthe

katrien zei

Veel plezier.

Bernadette van Gils zei

geniet maar heerlijk van York en laat ons nadien meegenieten door veel, heel veel foto's te laten zien
groetjes
Bernadette

AnitaS zei

Heel veel plezier. Ik hoop dat je heel mooi weer zult hebben.

inge zei

fijne vakantie!

Gert zei

Geniet lekker van jullie vakantie, en veel plezier in het Quiltmuseum. Ik ben erg benieuwd hoe dit zal zijn.

Heleen Kok zei

Ohhh vreselijk jaloers!!! Daar wil ik nog zo graag heen! Ik geniet wel van je foto's bij thuiskomst!!!