Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


donderdag 9 mei 2013

Workshop Veldhoven.....

Afgelopen vrijdag heb ik een workshop handquilten gevolgd in Veldhoven. Deze workshop werd gegeven door Barbara Chainey. Wat een leuk mens! Echt Engels.....In de ochtend hebben we een aantal oude quilts bewonderd, bekeken en bevoeld om het verschil te kunnen zien (en voelen) tussen verschillende stoffen en tussenvullingen. Daarna allerlei manieren geleerd om patronen op stof over te nemen en diverse materialen geprobeerd. Erg leerzaam! Daarna het "echte" werk. Met verschillende naalden aan het quilten geslagen. Hierboven het resultaat van een middagje zwoegen ;-) Zaterdag terug geweest om de tentoonstelling te bekijken. Er hingen weer veel prachtige werkstukken. De quilts van de Belgische quiltersvereniging (maak een quilt geïnspireerd op pagina 23 van een tijdschrift) en van een Amerikaanse quiltgroep vond ik heel leuk. Die van Di Ford geweldig om te zien. Natuurlijk heerlijk geluncht et quiltvriendinnen. Al met al een gezellige dag en een mooie tentoonstelling, ik ga zeker in oktober weer!

7 opmerkingen:

Marianne zei

Mooi!
marianne

Inge zei

Dat quilten ziet er al perfect uit!
Jullie dagen klinken goed.

katrien zei

Jammer dat ik je zaterdag niet zag.

Ada zei

Wat een mooi quiltwerk en heerlijk om de goede techniek geleerd te hebben.
Het was inderdaad een mooie tentoonstelling !

Gert zei

Wat leuk dat je de workshop van Barbara gevolgd hebt. Ik heb haar vorig jaar voor het eerst gesproken (ook in Veldhoven) en dit jaar weer even kort. Haar vriendin Sue, die ook aanwezig was in Veldhoven, is ook heel erg leuk. Ik hoop zeker een keer de workshop van Barbara te kunnen volgen! Veel succes en plezier met de geleerde techniek.

Anoniem zei

Wat een mooi resultaat al, dat lijkt me inderdaad erg leuk, gezellig en leerzaam, zo'n workshop. Leuke foto, veel bekenden :-)

Anoniem zei

Mooi is dit. Dit hoop ik ook nog eens te leren. Groetjes Wilma