Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 7 april 2013

Nieuwe winkel.....

Gisteren op pad geweest met quiltvriendin Ellie en haar zus Mia. Het oorspronkelijke plan was naar de quilttentoonstelling in Rijswijk te gaan maar de NS had besloten juist deze dag op een groot deel van het te volgen traject geen treinen maar bussen te laten rijden. De reis ging toen wel erg lang duren. Plan B trad in werking en we besloten naar Duitsland te gaan. Daar in Hillensberg was het open dag bij de Log Cabin. De winkel was helemaal verplaatst naar de door Jacqueline en haar man zelf-verbouwde boerderij aan het begin van het dorp. Wat een prachtige winkel is het geworden! Veel groter dan eerst en heel licht, op de foto hierboven een klein hoekje. Een aanwinst! Het was reuzedruk met quiltliefhebbers en familie die het resultaat van het harde werken wel eens wilden zien. Wij komen in ieder geval nog eens terug! Helaas ben ik niet geslaagd in mijn zoektocht naar een passend blauw stofje voor mijn "haantjes". Jammer maar nu moet ik binnenkort weer naar een volgende quiltwinkel, wat een straf hè! LOL

2 opmerkingen:

Gonny zei

Rijswijk was waarschijnlijk leuk geweest maar als je al weet dat de reis niet vlot gaat..... Leuk dat je jullie daarom naar het zuiden zijn gekomen:-)

Marjan zei

Plan B was dus wel zo leuk! Heerlijk zo'n winkel! En toch nog naar een andere winkel "moeten", ach dat vinden we nooit zo'n straf, wel? ;-)