Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


vrijdag 25 april 2014

Sneeuw en tasje

Oeps..................... Al een maand geleden dat ik hier een bericht plaatste! Ik schaam me diep....sorry beste lezers, ik had het een beetje druk. Met quilten? Nee, helaas niet, dat zou "leuk" druk geweest zijn. Nee, gewoon met werken-voor-de-baas. Ja, voor al die lapjes moet wel geld zijn dus werken hoort er bij. Heb ik dan helemaal niets gedaan? Nou gelukkig wel! Ik heb een heel leuk tasje gemaakt naar een voorbeeld dat ik op ons quiltweekend gezien had bij 't winkeltje, de Quiltkoffer uit Dokkum. Verder ben ik weer lekker bezig geweest aan de Merry merry Snowmen en blok 5 is af. Dat blijft erg gezellig om te doen, ik houd van sneeuwmannen ;-)


6 opmerkingen:

katrien zei

Wat leuk.

Guusje, zei

Wat een leuk tasje en wat zijn de sneeuwmannen ook erg leuk en mooi.

Marjan zei

Leuk tasje! Ook in deze tijd van het jaar zijn sneeuwmannen leuk, zeker die van jou!

Noa zei

mooi tasje ik had hem van iemand al gezien van de bee die was ook naar het quiltweekend geweest

Johanna Zweden zei

Mooie tas en wat een leuk quiltje
Fijn weekeinden groetjes uit Zweden en geniet van je Koninginnedag

Inge zei

Ik heb ze allebei op FB gezien en vind ze hartstikke leuk/mooi. Leuk voor het tasje, mooi voor de sneeuwmannen. Dat appliqueren van jou is geweldig. Daar kan ik zó jaloers op worden, zucht......
Fijne zondag!