Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 24 februari 2013

O jee, wat nieuws.....

 Nou had ik mezelf nog zo beloofd niets nieuws meer te gaan beginnen vóórdat ik iets anders af had, is er al weer niks van gekomen *zucht*. Hierboven zie je blok 1 van de mysterie van Bobbin: "scraps from the heart". Ik heb de stofjes van de Quiltsteek en daar doe ik ook éénmaal per maand de mysteriebee. Komende donderdag deel 2, die ga ik bewaren (denk ik...) om mee te nemen naar het komend quiltweekend van onze online quiltbee, het weekend van 16 en 17 maart. Dat begint al lekker op te schieten dat weekend: heerlijk 4 (!) dagen met zo'n 50 quiltdames alleen maar quilten! We gaan dit jaar naar "de Peppelhoeve" in Putten, ik ken de plaats goed van al die jaren dat we daar in de buurt een voorjaarsplaats op de camping hadden, en het is een prachtige omgeving. Duurt dus nog maar even dan mag ik weer :D Verder alleen nog een klein beetje geborduurd aan mijn Dear Jane, toch wat verder.... 

3 opmerkingen:

Anneke zei

leuk, de peppelhoeve is zo'n beetje bij mij om de hoek. Gek idee dat daar straks zoveel quiltende dames zitten :-)

Bed, breakfast en quilts zei

veel plezier op de Peppelhoeve, denk alleen niet dat je je Jane af krijgt, wat een klus.... Maar wel schitterend!

Guusje, zei

O wat leuk en gezellig op quiltweekeinde.. Daar woon ik vlak bij in de buurt. Je nieuwe project wordt mooi. Soms is de verleiding ook zo groot.