Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 4 november 2012

Een nieuw begin.....

Ik weet het, ik zou het niet moeten doen......maar helaas ben ik weer gevallen voor de mooie stofjes van Moda en begonnen met de quilt "Knight's Quarters". Hierboven mijn middenblok, sorry, nog niet gestreken dus enigszins bobbelig. Makkelijk om te doen, over 2 weken krijg ik van Corrie van de Quiltsteek de volgende rij.
Hier een plaatje van hoe-het-moet-worden.Verder zit ik natuurlijk niet te niksen, het quilten van de Cotton country Quilt schiet ook al aardig op, alleen de onderste rij blokken nog. Zou het lukken om nog in 2012 een "AFFO" te hebben?

7 opmerkingen:

AnitaS zei

Ik kan me voorstellen dat je hiervoor gevallen bent. Wat een mooie quilt.

Bernadette van Gils zei

waarom zou je niet mogen vallen voor zo'n prachtige quilt, ik vind de stoffen mooi en het patroon ook dus veel quiltplezier.Het begin ziet er goed uit!
De andere quilt met de dierenplaatjes vind ik ook erg leuk

Anoniem zei

Dat middenstuk van jou is erg mooi geworden. Mooie stofjes. Ik kan me ook goed voorstellen dat je hiervoor gevallen bent. Die andere is ook al zo mooi. Succes met het doorquilten daarvan. Groetjes Wilma

Heleen zei

Dat is een prachtige quilt! Lekker mee verder gaan. En je andere die komt vast af. Een nieuw iets geeft altijd extra energie dus die andere doe je er zo ff bij!

Marjan zei

Wat een geweldig mooi nieuw project! Het middenblok is een prachtig begin. En de Cotton Country Quilt wordt ook erg mooi. Het doorquilten daarvan is dan een prettige afwisseling!

Dineke zei

Wat een mooie nieuw project veel plezier met het maken ervan

Yvonne aka sommeke zei

Wat een mooie nieuwe Erica!
Lukt het met de Coton Country?