Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zondag 14 oktober 2012

Weinig nieuws.....


te melden op het quiltfront. Zeker niet van de CWD, de top ligt te wachten op de laatste randen en ga ik daarna dubbelen. Waar ben ik dan wel mee bezig.....eigenlijk met niks quilterigs. Het enige dat ik op dit moment aan het doen ben is het doorquilten van de Cotton Country Quilt, een "ouwetje" uit de UFO-berg! Hij vordert langzaam maar gestaag. Verder hoop ik op mooi weer deze week, DH en ik willen wat gaan wandelen in de omgeving van Dalfsen en doen dat liever niet in de regen. Volgend blogje meer daarover.

6 opmerkingen:

Heleen zei

Ja, af en toe moet er ook aan oudjes worden gewerkt. Wordt wel erg mooi! Ik hoop voor je mee op mooi weer. Dalfsen is hier bijna om de hoek. Dus je bent van harte welkom!

katrien zei

Super toch dat je een oudje wilt afwerken.

Johanna Zweden zei

Ja soms moet je gewoon eerst eens alles afmaken wat je nog hebt liggen, succes er mee
Fijne zondag groetjes Joke

AnitaS zei

Ja soms heb je gewoon niets te melden en ben je rustig bezig. Hoop op mooi weer voor je.

Marjan zei

Die wordt wel erg mooi! Veel wandelplezier. We duimen voor droog weer!

Gert zei

Je zult je vast vermaken met andere dingen, het quilten zal vanzelf wel weer een keer op gang komen. Heb je nog geluk gehad met het weer tijdens de wandeling?