Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


zaterdag 14 juli 2012

Nèt niet.....


Nèt niet gelukt om deze maand alle CWD-blokken af te krijgen. Mijn duim werkte nog niet 100% mee (zie vorige berichtje). Ik ben blijven steken op 120 blokken. Wel af heb ik "Beginning of War" en "Grammar Class". Ik heb ook rij 1 en rij 11 al aan elkaar gezet dus: het einde is nu duidelijk in zicht! Klik maar op het Civil War boekje in de rechterkolom, dan zie je nog één zielig leeg vakje......Vandaag eerst een aantal logées naar Extrema Outdoor wegwerken (ècht lekker weer voor een festival :( NOT ) en dan vanmiddag het laatste blok knippen en een aantal tussenstrookjes. Volgende maand hoop ik in ieder geval het laatste blok - moet wel lukken LOL- en een aantal rijen klaar te hebben. Tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

katrien zei

2 mooie blokjes.Op naar de laatste.Succes.

Kiekplaotiesenzo zei

hele mooie blokken! ben benieuwd als tie klaar is. succes. groetjes.

Ada zei

Wat een prachtige blokjes heb je weer gemaakt veel succes met je laatste blokjes !

inge zei

heel leuke blokken! ik doe ook nog wel even verder hoor, hoop dan de borders aan de quilt gezet te hebben!

Annemieke zei

Leuk om jouw blog te lezen! Je maakt mooie dingen! We zijn ongeveer rond de zelfde tijd met ons blog begonnen, leuk is dat. Is het een idee om elkaars blog in onze blogroll te plaatsen? Ik zet de jouwe er vast in bij mij!

Groeten Annemieke
http://quiltsvankippetje.blogspot.nl/

Guusje, zei

De blokken die je wel hebt kunnen maken zijn geweldig mooi en he bent er echt bijna.

Marjan zei

Twee prachtblokken erbij! Succes met de allerlaatste!

Anoniem zei

Fijn dat het nu zo lekker opschiet met deze mooie quilt, je hebt er nu weer 2 mooie blokken bij. Wat een toestand trouwens met je duim, ik lees het net in je vorige bericht. Pijnlijk, en hopelijk heb je er binnenkort geen last meer van.

Petra zei

Net niet af maar wel twee hele mooie blokken erbij. Succes met het maken van de laatste. Ik kan niet wachten om het geheel van blokken bij je te zien. Ik vind het zo jammer dat mijn quilt al af is, ik mis het. Misschien toch maar verder met de Love Letters? Groetjes, Petra

Heleen zei

Weer 2 mooie blokjes en die laatste komt ook wel goed. Volgende keer de top in elkaar?