Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


donderdag 7 juni 2012

Ouwetje en vakantie.....


Na het Japanse tasje was het tijd voor iets anders.....wel iets met applicaties, die vind ik leuk.........maar wat? Ik dacht enigszins met tegenzin aan mijn "goede" voornemen van begin dit jaar om eens dingen AF te gaan maken in plaats van steeds iets nieuws te beginnen. Hmmm...*zucht*.... toch maar eens in de kast gekeken. Hé, daar helemaal onderin, daar in het donker, is dat niet....ja hoor.....gevonden! Daar in een vergeten hoekje lag een prachtige uitdaging te wachten, allemaal applicaties! Vlug de doos tevoorschijn gehaald en het stof van zeker 2 jaar (meer misschien?) er af geblazen, doos open en ohhh wat mooi! Dat ik die heb laten liggen! Ik heb er weer helemaal zin in. Het wordt een quilt met zowel blokken met uitbundige bloemvazen als blokken met Keltische knopen. Dat wordt een leuk vakantiewerkje (en nog maanden er na, dat dan weer wel). Ik ga dit "ouwetje" afmaken. Lekker mee in de caravan en zeer geschikt voor zowel regenachtige als zonnige dagen. Lieve lezers, ik vertrek met m'n blauwe quilt helaas naar een Wifi-loze camping - ze bestaan nog - en daarom hier voorlopig géén updates, ook niet van de CWD, die moet een maandje extra wachten. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie, nu of over een paar weken, en hoop wat resultaat te kunnen laten zien aan het begin van de volgende maand. Niet té veel want dat zou betekenen dat het wel errug slecht weer geweest is. Tot blogs!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel plezier met je opgedoken nieuwe/oude project. Leuk, van die ontdekkingen in je eigen kast. Geniet lekker van je vakantie!

katrien zei

Fijne vakantie.

Marjan zei

Ben benieuwd naar je vorderingen met je teruggevonden project. Leuk is dat, zo iets moois weer te ontdekken in je eigen kast. Heel fijne vakantie, Erica!

Johanna Zweden zei

Wens je een hele fijne vakantie toe, en geniet
Groetjes Joke