Welkom

Hallo, welkom op mijn weblog!
Ik schrijf hier voornamelijk over patchwork en quilten maar zo nu en dan zul je ook over andere dingen lezen die mij bezig houden. Laat je een keer een berichtje achter? Dat zou ik leuk vinden!

Hey, welcome to my blog!
I write primarily on patchwork and quilting, but every now and then you'll also be able to read about some other hobbies of mine. It would be very much appreciated if you could leave a message!
If you want to read this blog in English (or any other language), you can translate everything through "Google Translate" (in the right column).


woensdag 14 september 2011

Civil War Diary Update.....

't Is weer tijd voor een update van de Civil War Quilt. Niet zoveel gedaan als de vorige (vakantie-) maand, slechts 2 nieuwe blokjes kan ik er bij zetten. Als eerste blokje "The Longest Morning" en het volgende blokje "Degradation". Mijn eigen fototoestel is nog steeds in reparatie dus helaas is de kwaliteit van de foto's niet zo best. Ik weet nog steeds niet goed hoe het ding werkt, zo bleek ik alle foto's van de quilttentoonstelling in Leiden gefotografeerd te hebben met de instelling: "kaarslicht". Geen wonder dat het zo donker leek in de kerk, LOL. Mijn totale aantal Civil-War-blokken is nu 88, voor een compleet overzicht kun je klikken op het icoontje van de quilt in de rechterkolom. Straks eens kijken bij mijn collega-CWD-ers, al begreep ik van Inge d'H (Chevremont) dat er niet meer zo veel zijn. Hebben de meesten de moed opgegeven? Nee toch? Ik wil ook wel eens een grote quilt maken dus ploeter ik vrolijk en vooral stug door! Een lijst met deelnemers vind je op de site van Inge d'H, kijk je mee?

13 opmerkingen:

Lida zei

Nee we zijn niet gestopt hoor, maar er liggen gewoon een hele boel sites nog steeds uit, dus ik hoop dat ik volgende maand wel gewoon een up-date kan geven, heb trouwens al wel een andere blog!
Mooie blokken erbij, groetjes
Lida

Petra zei

Ik moet stoppen want de CWDQ is klaar! :-) Sprak zij blij. Je hebt deze maand wel twee mooie blokken erbij. Ik ben helemaal weg van dat bruine stofje met die blaadjes in je tweede blok. Groetjes,
Petra

Shirley zei

Lieve blokjes weer, en zeker gewoon doorgaan hoor, eens komt het af. LOL om de kaarslichtfoto's, maar wal zal je gebaald hebben toen je er achter kwam.

Marjan zei

Prachtige blokken, Erica! Heel mooie stoffen heb je gebruikt. Ik ben pas later "aangehaakt" bij de CWD-deelnemers. Hoewel er op dit moment niet zo heel veel updates zijn, inspireren ze wel, hoor! 't Is een geweldig project om mee bezig te zijn.
Groeten,
Marjan

Johanna Zweden zei

Weer een paar schitterende blokken erbij
Ik ben opgehouden met de groep, maar ik ga er wel mee verder hoor.
Groetjes Joke

inge zei

leuke blokken weer Erica! het einddoel is weer een beetje dichter!

AnitaS zei

Mooie blokken er weer bij. Je hebt al best wel veel af.

Inge zei

Zo, jij hebt er ook twee af, ikke niet hoor, slechts eentje! Mooie blokken weer.

katrien zei

Hé toch 2 mooie blokjes erbij,lle beetjes helpen.

Erna Peekel zei

Ook deze blokken zijn weer leuk. Voor jou komt het eind ook al in zicht. Groetjes, Erna

Guusje, zei

Dit zijn ook weer erg mooie blokken geworden. Ik heb de top al af maar doe nog steeds mee met updaten ivm het quilten wat ik vanaf volgende maand ga doen.

Shirley zei

Erica, ik heb zojuist nog een paar filmpjes bij mijn laatste blog gezet over Leiden, voor het geval je er over heen kijkt de volgende keer.

http://antiquilter.blogspot.com

Anoniem zei

Je hebt weer 2 mooie blokjes erbij gemaakt. Jammer van je camera. Kaarslicht is best leuk, maar niet ideaal om quilts bij te bekijken. Veel plezier met je Civil War Diary quilt.